Text Size

Vi søker to studentmedarbeidere

jobb-utlysning

Forbruker Europa ble etablert i starten av 2006 som en egen seksjon i Forbrukerrådet . Vårt kontor er med i et europeisk nettverk av forbrukerkontorer, som er opprettet av Europakommisjonen (European Consumer Centres Network – ECC-Net).

Forbruker Europa skal informere forbrukere om deres rettigheter når de handler varer og tjenester på tvers av landegrensene i EU, og bistå ved eventuelle tvister. Driften av kontoret finansieres av Forbrukerrådet og EU-kommisjonen. Se også http://forbrukereuropa.no/no/.

Forbruker Europa søker to studentmedarbeidere med tiltredelse snarest mulig. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av juridisk veiledning til forbrukere per telefon og e-post, samt registreringsoppgaver.

Telefontjenesten vår er åpen mandag til torsdag fra kl. 10-14, og det er forventet at medarbeiderne kan være tilstede to dager hver per uke innenfor dette tidsrommet. Søkerne forventes å ha avlagt eksamen i Formuerett I og arbeidserfaring med forbrukerlovgivning, EU-/EØS-rett, Juss-Buss, JURK e.l. vil være en fordel. Videre søker vi en serviceinnstilt person som liker å arbeide med mennesker, og med god skriftlig og muntlig formuleringsevne. Søknad med CV og karakterutskrift kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , med emne «Søknad på stilling som studentmedarbeider.» Søknadsfrist er 18. januar. Spørsmål kan rettes til Direktør i Forbruker Europa, Ragnar Wiik, på telefon 928 20 754.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gratis hjelp

Forbruker Europa tilbyr gratis hjelp og veiledning til forbrukere om kjøp i EU, Island og Norge.

» Kan Forbruker Europa hjelpe meg ?

Forbrukereuropa finansieres av:

 

Følg oss 

facebook facebook

hei